Medverkan

Priset avser ett års medverkan på Visit Stenungsunds hemsida. Faktura skickas till den angivna adressen med 10 dagars betaltid.  Vid utebliven betalning så tas företagets medverkan bort från vistitstenungsund.se. När perioden närmar sig sitt slut skickar vi ett erbjudande att fortsätta.

Annonser

Innehåll
Evenemanget / erbjudandet skall vara öppen för allmänheten och äga rum i Stenungsunds kommun. Det skall vara oss tillhanda via webbformulär minst 2 veckor före önskad publicering.

Detta publicerar vi inte
Vi publicerar f.n. inte annonser som rör gudstjänster/bönemöten, politiska sammankomster etc. Detta gäller även medlemsmöten och föreningsevenemang som bara riktar sig till medlemmarna.

Granskning
VisitStenungsund och dess ägare förbehåller sig rätten att granska och göra all bedömning gällande publicering av det insända materialet.

• Annonsen ”roterar” med övriga annonser på startsidan under max 30 dagar.
• Annonsen visas en gång våra sociala medier – Varje annons körs ut i vårt nätverk (f.n. Facebook).
• Annonsen blir sökbar på visitstenungsund.se – Din annons dyker upp i sidans sökresultat.
• Annonsen hamnar på annonssidan på Visit Kungälv.
• Annonsen blir sökbar på nätet* – till skillnad från ex.vis ett Facebook inlägg.
• Annonsen länkas även till din hemsida – Annonsläsarna kommer till dig.

* Annonsen indexeras på Google men hur den hamnar i sökresultatet beror på en mängd parametrar så som nyckelord exakta sökfraser etc. Vi  ansvarar därför inte för detta resultat.

Rättigheter

Den lätta vägen – vi löser det.
Om du tycker det är tråkigt att sätta sig in i allt vad rättigheter handlar om, kontakta oss så hjälper vi dig ta fram ditt material. Kontakta oss på annons(a)visitstenungsund.se

Viktigt om Fotografier:
Då bildanvändning på visitkungalv.se räknas som reklam så gäller särskilda regler i upphovsrätten och kring personuppgifter. För att kunna använda och publicera bilder och eller fotografier på visitstenungsund.se så måste du ha tillstånd från upphovspersonen (oftast fotografen) och i de fall det finns –  tillstånd från alla identifierbara personer på bilden. Vill du vara säker –  be om detta skriftligt. Det kan i vissa fall räcka att du får ok i ett mail skickat från den aktuella personens mailadress.

Några tips som förenklar allt

  • Ta fotografiet själv.
  • Be en professionell fotograf ta bilderna åt dig.
  • Låt oss lösa alltihop – kontakta oss om vad du behöver.

Viktigt om texter
Idag kräver de stora sökmotor-jättarna (Google) att allt textinnehåll skall vara unikt. D.v.s man kan inte klippa in en text från någon annan hemsida. Inte ens sin egen. Duplicerat innehåll gör att man ”straffas” och får en sämre placering i sökresultat på nätet. Det drabbar tyvärr även hela sidan då det sker. Därför är detta något vi tillsammans måste bevaka noga.

Ditt ansvar
Du intygar i och med din medverkan på visitstenungsund.se att du har alla nödvändiga rättigheter som krävs för de bilder/foton/texter/personuppgifter du publicerar eller överlämnar till visitstenungsund.se att publicera och att du helt ansvar för dess användning.